Sint-Kruis Kermis

Tijdens het derde weekend van september wordt in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis traditiegetrouw een feestje gebouwd. Het tweedaagse volksfeest kreeg de naam "Sint-Kruis Kermis". Op het programma staan een muzikaal vuurwerkspektakel, straattheater, kinderanimatie, optredens van (cover)groepen, een tweedaagse rommelmarkt en nog zoveel meer. Het zondagse luik van de kermis maakt voortaan deel uit van de stadsorganisatie Autoloze Zondag en dit onder de noemer Autoloos in de Rand !
Sint-Kruis Kermis
Sint-Kruis Kermis2 days ago
Maak promotie voor je vereniging, organisatie, hobby of kunstvorm! Neem GRATIS deel aan Sint-Kruis Kermis op zondagnamiddag 15 september. Het Feestcomité zorgt voor logistieke ondersteuning.
Info en online inschrijvingsformulier: www.sint-kruis.be
Sint-Kruis Kermis
Sint-Kruis Kermis1 week ago
Een evenementrijke zomer. Met op zo 15 sept: Autoloze Zondag. Ook in Sint-Kruis dankzij het Feestcomité en UNIZO Sint-Kruis.
Sint-Kruis Kermis
Stad Brugge
🌞Duik samen met Brugge Plus vzw de zomer in!🌞 Haal het Brugge Plus-festivalbandje op bij In&Uit Brugge of tijdens Filmophetstrand 2019, Uitwijken of Cirque Plus 2019. Tot op een van de vele zomerse evenementen! www.bruggeplus.be
Sint-Kruis Kermis
Sint-Kruis Kermis2 weeks ago
Wil je jouw vereniging extra promoten voor een heel divers publiek en zo nieuwe leden werven? Neem dan gratis deel aan Sint-Kruis Kermis op zondag 15 september. Alle info en online inschrijving op www.sintkruis.be !!!
Sint-Kruis Kermis
Sint-Kruis Kermis2 weeks ago
Belle Perez zorgt op Sint-Kruis Kermis voor een gratis zuiders nazomerfeestje. Place to be: Gemeenteplein aan de kerk (Moerkerkse Steenweg) op zaterdag 14 september om 20.30 uur.
Sint-Kruis Kermis
Sint-Kruis Kermis2 weeks ago
Zomerbraderie Sint-Kruis dit weekend !
Sint-Kruis Kermis
Sint-Kruis Kermis4 weeks ago
Verenigingen, hobbyisten, kunstenaars, goede doelen,... krijgen een gratis standplaats op Brugges grootste kermis. Zo 15 sept in de Moerkerkesteenweg. Schrijf online in via de website Sint-Kruis.be !